RED GYM a inaugurat cea mai noua si moderna sala de culturism si fitness din judetul Bacau

Red Gym A deschis miercuri, 11 august, cea de-a doua locatie din municipiul Bacau. Investitia ajunge la aproape un milion de euro, sala fiind cea mai moderna din judet si una dintre cele mai dotate sali din intreaga Moldova.

Locatia se afla in centrul Bacaului, pe strada Nicolae Titulescu nr. 6 (Topaz Residence), in spatele magazinului Luceafarul ( vis-a-vis de Floarea de Colt ).

Red Gym Premium se intinde pe o suprafata de 500 mp, avand cele mai moderne si performante aparate pentru culturism, dar si benzi, scari si aparate pentru fitness si cardio.

Proprietarii salii, Ionut si Mona Ionesi au declarat ca au investit foarte mult in noua sala pentru a satisface orice exigente:

„Demersurile pentru acest proiect au inceput in ianuarie cand am reusit sa cumparam acest spatiu. Tot ce s-a facut aici s-a realizat cu mari eforturi financiare din partea familiei noastre. Bacaul avea nevoie de o astfel de sala, mai ales in zona centrala. Foarte putini au curajul sa investeasca in zona fitness-ului, iar in Moldova nu prea exista alte investitii. Imi doresc sa ajut la schimbarea mentalitatilor, mai ales in randul tinerilor. Tinerii au acum posibilitatea sa faca sport la un nivel ridicat.

Am investit intr-un sistem „hoist roc-it”, un sistem revolutinar care te ajuta sa faci sport fara sa pui presiune pe coloana. Stim ca foarte multi au probleme lombare si evita sala. Acest sistem ii ajuta si ii protejeaza.” a precizat Ionut Ionesi, fondatorul salii

La evenimentul de lansare au participat presedintele CJ Bacau, Valentin Ivancea si primarul Bacaului, Lucian Viziteu, fostul senator Dragos Luchian, consilierul Gabi Lupu, doctori si profesori.

Red GYM Premium isi va deschide usile pentru clienti joi, 12 august, de la ora 07:00. Programul va fi de luni pana vineri, intre orele 07-22, sambata 09-16 si duminica de la 10 la 15.

Pretul unui abonament este de 165 lei/ luna.