RED GYM a deschis a treia sala de fitness din Municipiul Bacau, la FIALD Hotel & Spa

Incepand de astazi, 16 februarie, bacauanii iubitori de sport se vor putea bucura de o noua sala de fitness si culturism – marca RED GYM – deschisa pe strada Tazlalului nr. 7A, in complexul FIALD Hotel & Spa.

La deschiderea salii RED GYM GOLD , eveniment ce a avut loc joi, au participat primarul Municipiului Bacau, Lucian Viziteu, subprefectul judetului, Gabriel Lupu, familia Ionesi – proprietara lantului de sali de fitness RED GYM

Noua sala, situata in incinta Hotelului Fiald, se intinde pe o suprafata de aproximativ 370 mp si este dotata cu aparate de ultima generatie. Investitia de peste 300.000 de euro s-a facut intr-o linie de echipamente de ultima generatie marca Hammer, Hoist si Life Fitness. Prin deschiderea noii sali de fitness RED GYM Gold, bacauanii nu doar ca vor beneficia de cele mai inalte standardare in materie de fitness si culturism, insa se vor putea bucura de toate facilitatile pe care le ofera complexul FIALD – piscina, spa, welness si pub.

Sala de fitness RED GYM GOLD este a treia din Municipiul Bacau, dupa cea deschisa pe strada Bucium – RED GYM si cea de pe strada Nicolae Titulescu – RED GYM PREMIUM. Abonamentul lunar la RED GYM GOLD are un pret de 190 lei / sau 30 lei/sedinta, iar programul este urmatorul : luni-vineri:07:00-22:00, sambata:09:00-15:00 si duminica: 10:00-15:00.